sicriu transport coroane cruci cavouri
inmormantare

Davi Company va prezinta prin intermediul magazinului funerar si a site-ului sau de prezentare varietatea de lucrari executate cu specific funerar.

      Pe langa  celalalte articole funerare Davi Company se ocupa si de executarea  monumentelor funerare,  cavourilor (criptelor) precum si de  placarea acestora cu marmura, granit sau alte meteriale. De asemenea ofera vaze si felinare din marmura, borduri placate cu marmura, granit sau din mozaic, accesorii din marmura, stalpi si gravuri pe monumente sablate sau bazorelief cu instalatii computerizate de ultima generatie, Davi Company fiind singura firma din Dambovita care detine instalatie de sablare si poate face orice tip de scris pe marmura si granit.

      Finisajele aplicate la granit si marmura sunt: lustruit, slefuit, sablat. Se pot taia santuri de scurgere sau antiderapante, se pot realiza diferite arabescuri incrustate si lucrari de inscriptionare a placilor funerare sau comemorative. Inscriptionarea se face in relief sau prin gravare utilizandu-se culori si fonturi diverse.

       Efectuam montaj pentru orice produs din marmura, granit mozaic la cele mai mici preturi de pe piata. Modele de monumente funerare se executa in functie de cerintele clientului de la concept la finalizare.

Fotoceramica

      Personalizarea monumentelor funerare se poate face prin adaugarea fotografiei persoanei iubite, fie pe suport ceramic, fie  de portelan, in diferite forme: model simplu, model carte, model inima, model papyrus sau model special.

      Daca doriti sa transpuneti imaginile persoanelor iubite pe ceramica, compania noastra va poate ajuta in acest sens. Firma noastra va ofera produse fotoceramice de calitate, la un pret avantajos, care vor dainui de-a lungul timpului.
© Web design Ploiesti

Servicii funerare Targoviste