sicriu transport coroane cruci cavouri
inmormantare

Sicrie funerare Targoviste :

Firma noastra de pompe funebre, ce va ofera servicii funerare complete, dispune de numeroase modele de sicrie. Va putem oferi atat modele de sicrie italienesti cat si sicrie traditionale romanesti : de brad, de tei, de frasin, sicrie de stejar, sicrie de nuc si mahon . Sunati acum si va punem la dispozitie pachete complete pentru inmormantari conform traditiei in judetul Dambovita.

Cel mai bun pret: Davi Company va ofera acum prin intermediul magazinelor funerare din Targoviste si Pucioasa sicrie complet echipate incepand de la pretul de 400 lei

Capac frigorific : Firma noastra va ofera mai multe modele de capace frigorifice ce se ataseaza la sicrie pentru a mentine trupul persoanei decedate in bune conditii pentru o perioada mai indelungata.

Dimensiuni sicrie :

Societatea Davi Company va ofera atat servicii funerare complete, cat si o gama variata de sicrie de toate dimensiunile: de la 0.80cm (sicrie pentru nou nascut si copii) pana la dimensiuni XXL (250-300kg, inaltime 2.15m). Va stam la dispozitie non stop cu modelele de sicrie prezentate mai jos, precum si multe alte modelel care pot fi aduse la comanda.

Va asiguram ca veti beneficia de tot sprijinul necesar din partea noastra pentru stabilirea produselor si serviciilor necesare inmormantarii.

 

Model 1
Produs recomandat de Davi Company
Model 2
Produs recomandat de Davi Company
>Model 3
Produs recomandat de Davi Company
Model 4
Model 5
>Model 6
Model 7
Model 8
>Model 9
Model 10
Model 11
>Model 12
Model 13
Model 14
>Model 15
In magazinul nostru funerar din Targoviste puteti gasi o gama variata de sicrie cu preturi pentru orce buzunar:

© Web design Ploiesti

Servicii funerare Targoviste